top of page

Bachelor's program

Enrollment education: Complete secondary

Education degree: Bachelor

Training period: 4 years

Хүнсний технологи эрүүл ахуй

Тус мэргэжлийн оюутнууд нь хүнсний бүтээгдэхүүний чанар найрлагад шинжилгээ хийх чадвартай болон төгсөж байна. Оюутан байх хугацаандаа сургуулийнхаа хүнсний ба химийн лабораторид дадлагын хичээл хийхээс гадна хүнсний үйлдвэрүүдийн үйл ажиллагаатай танилцдаг. 
2021 оны байдлаар хүнсний технологи эрүүл ахуйн мэргэжлийн 40 гаруй оюутан Японы EIC, Uokuni, Royal in catering зэрэг компанид 1 жилийн өндөр цалинтай дадлага амжилттай хийгээд ирсэн юм. Японд дадлагажсан оюутнууд мэргэжлийн ба гадаад хэлний чадвараа ихээхэн дээшлүүлсэн тул эргээд Японы хүнсний компанид үндсэн ажилтнаар орох үүд хаалгыг нээсэн. Тухайн салбарын нэр хүндтэй эрдэмтэн доктор Батсүх, Самбуу, Баярхүү нар тус хөтөлбөрийн зөвлөх багшаар ажиллаж байна. 
bottom of page